De Game Bakery PCH Challenge is gestart!

De Game Bakery PCH Challenge is gestart!

Vorige week is de Game Bakery PCH Challenge geopend met een interactieve infomiddag! We hebben van acht partijen op het gebied van E-health cases gekregen waarop zij een innovatieve oplossing zoeken van bijvoorbeeld een game designer, animator, schrijver of andere creatieveling. De infodag is geweest, maar dat betekent niet dat je te laat bent om mee te doen!

De Game Bakery PCH Challenge is bedoeld om vraagstukken op te lossen met behulp van jouw unieke perspectief. Op basis van de E-health cases kun je als creatief bedrijf in twee weken een een concept indienen, na twee weken kiest een panel welke ideeën (5 in totaal) €5.000 krijgen om een prototype uit te werken, bijvoorbeeld een clickable prototype.

Meld je nu vrijblijvend aan voor de Challenge en ontvang een startpakket waardoor je helemaal bij bent! Je hebt nog tot 25 februari om een schetsmatig concept in te dienen. We vragen je niet om een een paar werkdagen in je pitch te steken; leg simpelweg je idee uit in 5 stappen met het PowerPoint template uit het startpakket. Het belangrijkste is dat het idee overkomt, het oppoetsen kan later als jouw idee geselecteerd wordt!