Game Bakery viert haar tweede verjaardag ūüéČ

Game Bakery viert haar tweede verjaardag ūüéČ

Vandaag is het precies twee jaar geleden dat het originele bestuur haar handtekeningen zette onder de statuten van de Coöperatie Game Bakery U.A. Toen bezetten de toenmalige leden al een halfjaar het pand aan de Europaweg, maar deze krabbeltjes maakten het officieel: iedereen was eigenaar van een stukje Bakery!

Sindsdien zijn we gegroeid tot over de twintig leden, organiseerden we vele evenementen (met het einde nog niet in zicht!) en vinden we nog steeds nieuwe manieren om onze leden en game-makend Groningen en omstreken beter op de kaart te zetten. Dit alles natuurlijk dankzij de huidige en vorige bestuursleden, en al onze leden die zich hard maken voor de zaak.

Om ons jubileum te vieren, vroegen we enkele van onze getalenteerde artists om hun gevoel bij deze verjaardag in een tekening om te zetten.

Zie hieronder het resultaat, met dank aan (van boven naar onder) Merel van der Wees (Studio Bleep), Zulfugar Eyvazov (freelance illustrator) en Nadine Baumgartner (stagiair bij Gee!Design, bekijk haar portfolio hier).

Bedankt aan iedereen die ons heeft geholpen dit mooie concept te realiseren!

– Het bestuur van de Game Bakery