Share Your Stuff Friday: Michiel Procé & Cloudwhale debuut!

Share Your Stuff Friday: Michiel Procé & Cloudwhale debuut!

Share Your Stuff: September

Afgelopen vrijdag hadden we de eer om onze maandelijkse presentatie “Share Your Stuff Friday” te bekijken met onze twee nieuwe toevoegingen aan de game bakkerij: Michiel Procé en Cloudwhale!

Na 4 jaar een meubelmaker te zijn, besloot Michiel om terug te gaan naar zijn vorige ambacht: programmeren.

“Omdat ik altijd gepassioneerd ben geweest voor het programmeren van games, besloot ik me aan te sluiten bij de Game Bakery en freelance werk te vinden.”

In zijn presentatie toonde hij ons meubels, katten en gameprojecten! Hij werkt momenteel aan een project voor Nestables, en een interactief crypto-collectible spel.

Als je meer wilt weten over Michiel, bekijk dan zijn website!
Maar Michiel was niet de enige die een presentatie gaf. We hadden ook de eer om het werk van Cloudwhale te zien, een bedrijf dat een toegankelijk Game platform maakt voor lichamelijk gehandicapten! Met een goed verhaal en een gelikte UI vertelden ze ons over hun missie om games te bieden voor een demografische groep die vaak wordt verwaarloosd.

“De Game Bakery-leden waren geweldig om ons nieuwe ideeën en richting te geven voor ons project. Voor een nieuw team zoals wij is het geweldig om de collectieve expertise van de leden te hebben en een helpende hand te krijgen. “

Ze lieten ons een korte demo van hun product zien en introduceerden zichzelf aan de rest van de bakkers. Als u meer wilt weten over Cloudwhale, bekijk dan hun website.