De winnaars van de Game Bakery PCH Challenge!

De winnaars van de Game Bakery PCH Challenge!

Op vrijdag 12 maart werden in een livestream de winnaars van de Game Bakery PCH Challenge bekend gemaakt. In de live uitzending vanuit de Media Centrale besprak een expertpanel de huidige relatie van de zorg en technologie, en aan het einde werden de winnaars gepresenteerd. Het panel bestond uit Nick Degens (Lector User-Centered Design, Hanzehogeschool Groningen), Berndt Benjamins (Wethouder Economie & Innovatie, Gemeente Groningen), Anja van der Heide (Programma PCH-Ecosysteem UMCG), Martin Smit (Directeur Innovatiecentrum UMCG) en Robin Brouwer (Game Bakery; Project Gamify).

Er waren 14 pitches ingediend, tenminste één per casus. De ene casus was populairder dan de andere, maar we zijn erg blij dat we voor elke partij gegadigden hadden.

In de stream, die hieronder terug te kijken is, werden de volgende winnaar bekend gemaakt, die elk €5000 ontvangen:

  • Gee!Design voor de casus van LOOK
  • Rapresent voor de casus van Health-I-Check
  • MadLogic voor de casus van Sleep in Sync
  • Rapresent tevens voor de casus van de E-health Module Store van PCH
  • Person Unknown voor de casus van Ancora Health

Deze partijen ontvangen €5000 om een tweede stap uit te werken in dit traject. Met behulp van het Just Flow platform kunnen zij in de komende maanden in meer detail het concept uitwerken. Daarna kunnen de partijen (E-health en creatieve bedrijven) samen beslissen hoe ze verder gaan.

Wij zullen later in het traject kijken hoe het deze concepten is vergaan!